Alkalmazások készítése, személyre szabva az Ön hobbi céljára

Szlovákiában, Európa szívében, lendületes csapatunk küldetésen van - hobbit szenvedélyekké változtatni Android és iOS alkalmazásainkkal.

Kedvenc alkalmazásunk

Amikor megyünk horgászni

oldal gyakorlati tanácsokat ad minden olyan horgász számára

img

Időjárás előrejelzés minden szükséges adattal, mint például a légnyomás, páratartalom, szélsebesség és irány, csapadék és egyebek.

img

Előrejelzésünk kiszámolja különböző halfajták aktivitását, figyelembe véve az ilyen tényezőket, mint a hőmérséklet, légnyomás, csapadék, felhőzet stb.

img

A szolunáris naptár John Alden Knight által 1926-ban kifejlesztett szolunáris elméleten alapul. Ez az elmélet azt állítja, hogy a Hold és a Nap kölcsönös helyzete és hatása befolyásolja a halak, de más élőlények viselkedését is.

img

A barométer megmutatja a légnyomás előrejelzését és annak változásait, segítve ezzel megjósolni a halak aktivitására gyakorolt hatást.

Hogyan működik?

Amikor megyünk horgászni oldal gyakorlati tanácsokat ad minden olyan horgász számára, akik tudják, hogy a horgászzsákmány nem csupán szerencse kérdése.

A földrajzi hely, az időjárás, az évszak és még további adatok megadásával kiszámítjuk az édesvízi halak aktivitásának és a horgászási feltételek előrejelzését.

You can use our app for free, or purchase one of our subscription and enjoy the app without limitation

Töltse le az alkalmazásunkat
Amikor megyünk horgászni
és fejlessze horgászkészségeit

Elérhető Android és iOS rendszerekre

Csatlakozz a több ezer felhasználóhoz, akik használják az Amikor megyünk horgászni nevű alkalmazásunkat

Ha bármilyen kérdésed vagy javaslatod van, ne habozz, és lépj kapcsolatba velünk a következő címen:

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

© 2023 nioland. All Rights Reserved.